Lassan megszületik harmadik gyermekem, de valahogy nem vagyok felkészülve. Mármint persze, hogy fel vagyok, hiszen terveztük, akartuk a 3 gyerek-nagycsalád felállást. Nem érhetett váratlanul, de valahogy mégis váratlannak érzem.

Fel lehet erre egyáltalán készülni?

Muszáj! Így az önsajnálat és depresszió után úgy döntöttem, ez így nem mehet tovább. Fel kell állnom, egyensúlyba kell hozni magamat annak érdekében, hogy egyensúlyban legyen a családom! Hiszen én vagyok az ANYA, az összetartó ragasztó...és pont én hullok darabokra?

Leültem hát és elkezdtem írni, hogy min kell változtatnom. Megterveztem miket kell megtennem ahhoz, hogy elérjek egy boldog(abb), egyensúlyi állapotot. 20 pontot írtam össze, amit most 20 bejegyzésben fogok közzé tenni, szépen lassan haladva. Lehet ez egyfajta "anya-egyensúly program". Remélem a végére elérem célom és tényleg kicsit visszabillenek egy normál kerékvágásba. Hogy mire megszületik a 3. baba (lehet a 20. bejegyzés végére itt is lesz :)) egyfajta rendszert vigyek a hétköznapokba, szervezni tudjam a család mindennapjait, mindezt úgy, hogy igazi "szuperanyaként" a gyerekeimre, apjukra és magamra is legyen elég időm!

Velem tartasz??? ;)

1. pont: BÍZZ MAGADBAN!